ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ #ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟΥ

Social Media

Με εκατοντάδες κόσμο και κλίμα νίκης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της δημοτικής παράταξης #Σύγχρονος.Ανθρώπινος,Κορυδαλλός Ξανά με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στέφανο Χρήστου.

Με σύνθημα τον Σύγχρονο,Ανθρώπινο,Κορυδαλλό Ξανά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Χρήστου σήμανε την έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

Προσφώνηση στον πρώην και υποψήφιο Δήμαρχο Κορυδαλλού ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ έκανε ο γνωστός δικηγόρος πρώην Δημάρχος Περάματος Γιάννης Α.Γλύκας.

Ο Στέφανος Χρήστου ένας έμπειρος, τεχνοκράτης που διετέλεσε Δήμαρχος με πολύ μεγάλη επιτυχία, όπως φαίνεται από το έργο που άφησε στα 12 χρόνια της Δημαρχιακής του θητείας, καθώς επίσης και από τα έργα που είχε προγραμματίσει η Δημοτική του Αρχή, ορισμένα από τα οποία δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα και σήμερα. Κατά την θητεία του, αναμόρφωσε πλήρως τον Δήμο, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, ήθος, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς, βάζοντας τις βάσεις για την δημιουργία του σημερινού Κορυδαλλού.

Λάβετε μέρος στην δημοσκόπηση και ψηφίστε:

Ποιόν/α θέλετε για επόμενο/η Δήμαρχο Κορυδαλλού;

Ευχαριστούμε για την απάντησή σας..!!!!

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα δημοσιευτούν στις 29/12/2022..!!!

Posted on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *