ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΜΑ

Social Media

Με εξαιρετική επιτυχία και εκατοντάδες κόσμο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της δημοτικής παράταξης #αλλάζουμε με υποψήφιο δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας τον Παντελή Καμά.

Με σύνθημα δεν ζητάμε την ψήφο σας για να "πάρουμε" το Δήμο αλλά ζητάμε την ψήφο σας για να αλλάξουμε τη ζωή σας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παντελής Καμάς σήμανε την έναρξη του αγώνα μιας απαιτητικής προεκλογικής περιόδου.

"Η ευθύνη μου είναι μόνο μία. Να υπηρετώ το Δημόσιο Συμφέρον, και τις Αρχές που διέπουν τη Δημοτική μας παράταξη. Ισονομία. Ισοπολιτεία. Αξιοκρατία. Δικαιοσύνη. Ανοιχτός Δήμος. Συμμετοχική Δημοκρατία. Σεβασμός στον πολίτη. Στο δικό μας αξιακό κώδικα, δεν υπάρχουν « οι δικοί μας και οι άλλοι» Δεν υπάρχουν « δικά μας και δικά τους παιδιά» Όλοι, Δεξιοί, Αριστεροί, Κεντρώοι, μοιραζόμαστε τα ίδια προβλήματα. Όλοι, Δεξιοί ,Αριστεροί, Κεντρώοι, αναπνέουμε τον ίδιο αέρα. Οι λύσεις που θα δώσουμε αφορούν τους πάντες. Είτε είναι Δεξιοί είτε είναι Αριστεροί είτε είναι Κεντρώοι. Δεν θέλω να χτίσω τείχη. Δεν θέλω να κατασκευάσω εχθρούς. Είμαι ΕΔΩ, Είμαστε ΕΔΩ, για να Ενώσουμε την πόλη μας. Για να Ενώσουμε τους πολίτες. Δεν είμαι ΕΔΩ ,δεν είμαστε ΕΔΩ ,για να συνασπίσουμε τους παράγοντες της πόλεις, που μεταπηδούν από συνδυασμό σε συνδυασμό για να ικανοποιήσουν την προσωπική τους ματαιοδοξία. Είμαστε ΕΔΩ, για να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε μία καλύτερη μέρα, σε μία νέα εποχή."

Λάβετε μέρος στην δημοσκόπηση και ψηφίστε:

Ποιόν/α θέλετε για επόμενο/η Δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας;

Ευχαριστούμε για την απάντησή σας..!!!!

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα δημοσιευτούν στις 29/12/2022..!!!

Posted on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *