ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Β’ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΣΟΚ

Social Media

H Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ενέκρινε τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους του κόμματος σχεδόν σ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας. Ειδικότερα ανακοινώθηκαν μετά από εισήγηση της επιτροπής ψηφοδελτίων το 82% των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ, σχεδόν 350 υποψήφιοι, από τους 400 συνολικά που είναι η πληρότητα των ψηφοδελτίων.Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις μονοεδρικές Σάμου, Ζακύνθου, Καστοριάς κι Ευρυτανίας, όπου αναζητούνται ισχυρές προσωπικότητες καθώς και για τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Β' Πειραιά:

Λεωνίδας Αθανασιάδης

⦁  Γεννήθηκα το 1965 στον Άγιο Γεώργιο Βεροίας. Κατοικώ στή Νίκαια από το 1992 μέχρι και σήμερα.

⦁  Είμαι παντρεμένος με την Ελευθερία Παπαμιχαήλ και έχουμε δύο κόρες, την Άννα και την Εύη.

⦁  Σπούδασα στη σχολή ΣΕΥΠ-ΤΕΙ Πατρών. Το 1992 προσλήφθηκα στο νοσοκομείο "ΜΕΤΑΞΑ".

⦁  Η πολιτική στη ζωή μου βρίσκεται από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ενεργά δραστηριοποιήθηκα 18 ετών στην νεολαία ΠΑΣΟΚ . Ως φοιτητής, υπήρξα ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ-ΠΑΤΡΩΝ

⦁  Το 1995-2009 εκλέχθηκα πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο "ΜΕΤΑΞΑ".

⦁  Το 2006 εκλέγομαι Νομαρχιακός Σύμβουλος στη Νομαρχία Πειραιά.

⦁  Το 2008 αναλαμβάνω καθήκοντα Αντινομάρχη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη Νομαρχία Πειραιά με απόφαση τού Νομάρχη Γιάννη Μίχα.

⦁  Το 2009 ορίστηκα Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού της Νομαρχίας Πειραιά.

⦁  Το 2010 αναλαμβάνω Αντινομάρχης στην Ενιαία Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών-Πειραιώς.

⦁  Το 2010 εκλέγομαι Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής και αναλαμβάνω Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα ΕΣΠΑ & Καινοτομίας και ευρωπαϊκών προγραμμάτων με απόφαση τού περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού.

⦁  Το 2015 υποψήφιος Βουλευτής Β ΄Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ.

⦁  Το 2019 έως τον Μάιο του 2022 Γραμματέας Κινήματος Αλλαγής της Β 'Πειραιά.

Ελίνα-Ελλάς Βερυκάκη

Η κα Βερυκάκη είναι Πειραιώτισσα και εργάζεται ως τραπεζική υπάλληλος. Έχει σπουδάσει Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων και διαθέτει Μεταπτυχιακό στην Χρηματοοικονομική Τραπεζική. Είναι κόρη του αείμνηστου Βερυκάκη Γεώργιου, Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά. Επίσης είναι μέλος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Πειραιά, μέλος του «Εξωραϊστικού, Περιβαλλοντικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου – Η Ευαγγελίστρια» και μέλος της εθελοντικής ομάδας της Τράπεζας που εργάζεται. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Ζαρίφη τραπεζικό υπάλληλο, εκδότη και διαχειριστή της Εφημερίδας / Ηλεκτρονικού καταλόγου Πειραιά «Ζω στον Πειραιά».

Μαρία Αλεξάνδρου Γιαννακάκη

Είμαι η Μαρία Γιαννακάκη. Το 1982 γεννήθηκα στον Κορυδαλλό. Από τότε μεγαλώνω, ζω και κατοικώ σε αυτόν. Γονείς μου είναι ο Αλέξανδρος και η Μαριάνθη Γιαννακάκη. Έχω δύο αδελφές την Δανάη και Έλλη Γιαννακάκη. Είμαι απόφοιτος Νοσηλευτικής – Τραυματολογίας Αθηνών. Γνωρίζω αγγλικά και πληροφορική. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Στεφανίδη του Ηλία. Στα 13 χρόνια κοινής ζωής έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά. Την Μαριάνθη, τον Ηλία και την Αλεξάνδρα-Βαρβάρα 8, 5 και 4 ετών αντίστοιχα.

Έγινα αντιπρόεδρος του Σωματείου Υπαιθρίων Εμπόρων «Σ.Υ.Ε.» Πειραιά με κύριο σκοπό την διαφύλαξη και προάσπιση των κοινωνικών, οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων του κλάδου. Ως τρίτεκνη μητέρα, εργαζόμενη σύζυγος και γυναίκα έχω μάθει την έννοια της συνεχούς και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Δημήτρης Διαμαντίδης

• Γεννήθηκε το 1983 στον Κορυδαλλό. Μαθητής στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και το 5ο Ενιαίο Λύκειο Κορυδαλλού.

• Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

• Μεταπτυχιακό στο Ναυτιλιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά.

• Ενεργό μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας, παραδίδει διαλέξεις σε δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού (Πανεπιστήμιο Πειραιά, Shanghai Maritime University , Deree College, BCA).

• Εγγονός του αείμνηστου Δημήτρη Διαμαντίδη, Μικρασιάτη πρόσφυγα, βουλευτή της Ένωσης Κέντρου και του ΠΑΣΟΚ, Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ομήρων Στρατοπέδων Γερμανίας.

• Γιος του πρώην Βουλευτή και Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Διαμαντίδη και της Αλεξάνδρας Διαμαντίδου.

• Δραστηριοποιείται πολιτικά από τα πρώτα φοιτητικά του χρόνια και το 2004 εκλέγεται Γραμματέας της ΠΑΣΠ του Πανεπιστημίου Πειραιά.

• Το 2007 εκλέγεται 2ος στο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και το 2008 συμμετέχει στο Πολιτικό Συμβούλιο.

• Στις Εθνικές εκλογές του 2015 στέκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου και καταλαμβάνει την πρώτη θέση εκλογής.

• Στις Εθνικές εκλογές του 2019 σε μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση στέκεται στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά και καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο τη Β΄ Πειραιά.

• Το 2020 η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά τον ορίζει Τομεάρχη Ναυτιλίας του Κινήματος Αλλαγής, θέση που κατέχει έως σήμερα με απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη το 2022.

• Το 2022 εκλέγεται ομόφωνα στο Προεδρείο του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

• Από το 2022 διδάσκει ως επισκέπτης καθηγητής στο ΒCA.

• Από το 2003 δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε εταιρίες του Ναυτιλιακού κλάδου.

• Είναι παντρεμένος με τη Νικαιώτισσα Μαρία Γισδάκη με καταγωγή την Κέρκυρα και τη Μήλο και έχει ένα γιο, τον Γιάννη 5 ετών.

Σόλων Κατσίβελας

Κατσίβελας Σόλων - Κύριλλος

Ημερομηνία Γέννησης :23 Οκτωβρίου 1979

Τόπος Γέννησης : Αθήνα

Τόπος Διαμονής :Άνω Νεάπολη Νίκαιας

Εθνικότητα : Ελληνική

Οικογενειακή Κατάσταση:Έγγαμος,Πατέρας τεσσάρων τέκνων

Εκπαίδευση

• Universita degli studi di Catania,facolta di Farmacia,τμήμα Φαρμακευτικής πανεπιστημίου Κατάνιας Ιταλίας 2003

• Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας 2006

Μέλος Επιστημονικών Επιτροπών

• Ελληνική εταιρεία εθνοφαρμακολογίας

• Ελληνική εταιρεία ομοιοπαθητικών φαρμακοποιών

Κοινωνικές Δραστηριότητες

•Πρόεδρος Πανελλήνιας ΄Ενωσης Φαρμακοποιών Ολυμπιακού Πειραιά (ΠΕΦΟ Φαρμακοποιών, Φαρμακοποιοί - Φίλαθλοι Ολυμπιακού)

•Αντιπρόεδρος Πελοποννησίων Νικαίας

•Μέλος Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά

•Μέλος επί σειρά ετών και αθλητής στην ομάδα πυγμαχίας Κατάνιας Ιταλίας

•Μέλος Συλλόγου Πολυτέκνων Πειραιά

Επαγγελματικές Δραστηριότητες

•Ιδιοκτήτης 4 κεντρικών φαρμακείων στην Αττική

Αγγελική Πανά

Λίγα Λόγια για μένα: • Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κορυδαλλό.Τα τελευταία χρόνια της ζωής μου ζω στη Νίκαια.Μεγαλώνω δυο υπέροχες κόρες την Μαρία και την Βασιλική και οραματίζομαι ένα καλύτερο αύριο για αυτές. • Από το 2019 σπουδάζω στη Σχολή Γεωπονίας Ηράκλειου Κρήτης στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο – Hellenic Mediterranean University. • Είμαι κάτοχος διπλώματος Κομμωτικής από τον ΟΑΕΔ. • Κύρια εμπνεύστρια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου μια δράση μεσα από την οποία κάνω πράξη την αγάπη μου για τον συνάνθρωπο. • Είμαι τακτικό μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κορυδαλλού και ταμίας στην Ένωση Γονέων Κορυδαλλού. • Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Κορυδαλλού. • Εργάζομαι στην Unesco Πειραιώς και Νήσων.Μέσα από την εργασία μου στην Unesco και σε συνεργασία με τους συναδέλγους μου έχουμε δημιουργήσει τμήματα (δημιουργικής γραφής) στα οποία πρωτεύοντα ρόλο εχει η συνεισφορά μας στο συνάνθρωπο.

Κυριακή Παπαδάκη

Για την Β Πειραιά που μας αξίζει!!! Γιατί η Β Πειραιά είμαστε όλοι εμείς και όλοι εσείς που ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να φέρουμε την ΑΛΛΑΓΗ!!! Την ΑΛΛΑΓΗ που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να χρησιμοποιεί... Την ΑΛΛΑΓΗ που μας δίδαξε τον τρόπο ο Ανδρέας Παπανδρέου!!!

Χρήστος Σαλαλές

- 1982-1994: Σε ηλικία 21 ετών (1982) εκλογή ως πρώτος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κερατσινίου και αδιάλειπτη εκλογή μεταξύ των πρώτων δημοτικών συμβούλων του Δήμου Κερατσινίου μέχρι το 1994, με πλούσια πολιτικοκοινωνική δράση και ανάληψη πρωτοβουλιών σε τομείς που αφορούσαν σε αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία, εργασιακά θέματα, προγράμματα για σχολεία, καθώς και σε θέματα διοικητικής αποκέντρωσης, περιφερειακού σχεδιασμού, ανάπτυξης και τοπικής αυτοδιοίκησης.

- 1988-1989: Ειδικός Γραμματέας στο Υπουργείο Προεδρίας της Κυβέρνησης, με αρμοδιότητα τη Διεύθυνση του Εθνικού Τυπογραφείου.

- 1988-1998: Μέλος της 3μελούς Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Β΄ Πειραιά

- 1993-1994: Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Προεδρίας κ. Α. Πεπονή.

- 1994-1995: Νομάρχης Σερρών.

- 1995-1998: Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιά

- 1995: Αναπληρωτής Νομάρχης Πειραιά.

- 1997-2000: Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

- 2005-2007: Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πειραιά – Υπεύθυνος Τομέα Αυτοδιοίκησης Πειραιά.

- 2006: Υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 49,6% και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

- 2006: Εκλογή με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ως πρώτος Σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο ΤΕΔΚ Νομού Αττικής.

Σταυρούλα Στεφανίδου

Για την Β Πειραιά που μας αξίζει!!! Γιατί η Β Πειραιά είμαστε όλοι εμείς και όλοι εσείς που ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να φέρουμε την ΑΛΛΑΓΗ!!! Την ΑΛΛΑΓΗ που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να χρησιμοποιεί... Την ΑΛΛΑΓΗ που μας δίδαξε τον τρόπο ο Ανδρέας Παπανδρέου!!!

Θεόδωρος Τερζής

Για την Β Πειραιά που μας αξίζει!!! Γιατί η Β Πειραιά είμαστε όλοι εμείς και όλοι εσείς που ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να φέρουμε την ΑΛΛΑΓΗ!!! Την ΑΛΛΑΓΗ που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να χρησιμοποιεί... Την ΑΛΛΑΓΗ που μας δίδαξε τον τρόπο ο Ανδρέας Παπανδρέου!!!

Posted on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *