Δημοτικές Εκλογές 2023

Social Media

Για μια ακόμα φορά συγκεντρώνουμε σε μια ιστοσελίδα όλες εκείνες τις πληροφορίες για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και του Δήμους:

Νίκαιας–Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Κερατσινίου-ΔραπετσώναςΚορυδαλλού και Περάματος.

Δίνουμε χώρο σε όλους εκείνους, υποψήφιους και μη , να εκφέρουν την άποψη τους , το πρόγραμμα του συνδυασμού τους , την παρέμβασή τους και την προσωπική τους άποψη τηρώντας φυσικά την ευγενής άμιλλα.Στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 η σελίδα μας είχε προβλέψει μέσω δημοσκόπησης το αποτέλεσμα και της πρώτης Κυριακής και της Δεύτερης.Όπως επίσης είχε αναλυτικές πληροφορίες για τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους.

    Όσοι από τους πρώην αλλά και νυν δημάρχους επιθυμούν να προσθέσουμε το βιογραφικό τους στην σελίδα την αντίστοιχη είτε και κάποια νέα φωτογραφία ας μας αποστείλουν email στο dimotikes2023@gmail.com.

    Όσοι από τους νέους υποψήφιους επιθυμούν να μας παρουσιάζουν τον συνδυασμό τους και το πρόγραμμα τους ας μας στείλουν email στο dimotikes2023@gmail.com

   Απλοί πολίτες που θέλουν να κάνουν την παρέμβασή τους θα μπορούν να σχολιάζουν στο κάθε μέρος κάθε σελίδας. Εννοείται ότι θα υπάρχει έλεγχος στα σχόλια για να μην γράφονται υβρείς και κακόβουλα σχόλια. Όλες οι τοποθετήσεις θα δημοσιεύονται αρκεί να γίνονται με τους κανόνες της ευγενούς άμιλλας.

Posted on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *